Domačina našli mrtvega

Na novogoriški policijski upravi včeraj še niso imeli odgovora o tem, zakaj je prejšnjo nedeljo v Idrijskih Krnicah umrl 34-letni domačin. Zjutraj ga je našel sovaščan, zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, ki bo razkrila vzrok smrti.

 Foto: STA
Foto: STA

IDRIJSKE KRNICE > O tragični smrti 34-letnega domačina je poročal Svet24. Pod makadamsko potjo v vasi Idrijske Krnice naj bi ga mrtvega našel sovaščan. Glede na nizke nočne temperature, ki se spustijo precej pod ničlo, domačini domnevajo, da je 34-letnik umrl zaradi podhladitve. Moški naj bi nesrečno padel, ko se je domov vračal z zabave v zadružnem domu. Na novogoriški policijski upravi so potrdili, da so jih prejšnjo nedeljo okoli 8.40 iz Idrijskih Krnic obvestili, da so nekaj deset metrov od stanovanjskih hiš v Idrijskih Krnicah našli moškega, ki ni kazal znakov življenja.

34-letnik je padel čez rob neutrjene bankine ob poti in padel po travnati brežini. Obležal je približno dva metra pod potjo. V Idrijske Krnice je prišel tudi zdravnik idrijskega zdravstvenega doma, ki je odredil sanitarno obdukcijo. Opravili so jo na inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Na novogoriški policijski upravi so včeraj pojasnili, da z rezultati obdukcije glede vzrokov smrti še niso seznanjeni. Tiskovni predstavnik policijske uprave Dean Božnik je povedal, da policisti ob ogledu niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, policijska preiskava še ni končana. Ko bodo idrijski policisti zbrali vsa obvestila, bodo o tem obvestili novogoriško tožilstvo. SP


Najbolj brano