Deskar se je poškodoval

Včeraj popoldne je bila policija obveščena o nesreči deskarja na smučišču Cerkno. Ugotovljeno je bilo, da je 14-letnik deskal na tamkajšnji urejeni progi za deskarje. Med vožnjo je izgubil ravnotežje, padel in se poškodoval (sum poškodbe vratnih vretenc).

Fotografija je simbolična. Foto: Saša Dragoš
Fotografija je simbolična. Foto: Saša Dragoš

PRIMORSKA > Poškodovanega smučarja, ki je uporabljal ustrezno smučarsko čelado, hrbtno zaščito in drugo ustrezno opremo, so na smučišču oskrbeli reševalci, nato pa so ga s policijskim helikopterjem v spremstvu dežurne ekipe HNMP z Brnika odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Idrijski policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Poškodoval se je pri žaganju drv

Včeraj ob 13.06 je bila policija obveščena o nesreči pri delu v naselju Cerkno, kjer se je poškodoval 27-letni domačin. Idrijski policisti so ugotovili, da mu je med žaganjem drv na krožni žagi kos lesa vrglo v glavo in ga poškodovalo (presekanina na čelu). Kasneje so poškodovanega domačina s policijskim helikopterjem v spremstvu dežurne ekipe HNMP z Brnika odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

NR


Najbolj brano