Delavec si je huje poškodoval roko

Danes ob 12.30 so bili policisti obveščeni o delovni nesreči na območju Kobarida, kjer si je pri delu s strojem (večlistno krožno žago) 35-letni delavec huje poškodoval roko. V zvezi z omenjeno zadevo so policisti obvestili tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo in preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča v Novi Gorici.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Poškodovanega delavca so kasneje zdravniško oskrbeli v ambulanti v Kobaridu, nato pa so ga s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Bovški policisti okoliščine delovne nesreče še preiskujejo in bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali ustrezen ukrep.

Tatovi kradli cigarete

Danes ob 00.18 je bila policija obveščena o vlomu v poslovne prostore bencinskega servisa v Ajševici. Po prvih ugotovitvah so neznani storilci vlomili skozi vrata in iz notranjih prostorov odtujili večje število tobačnih izdelkov in tako gospodarsko družbo oškodovali za približno 8000 evrov. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Policija poziva vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko nudili koristne informacije v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem, da se zglasijo na novogoriški policijski postaji ali na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Prometna nesreča v Idriji

Včeraj, nekaj po 13. uri, je bila policija obveščena o prometni nesreči v Spodnji Idriji. Ugotovljeno je bilo, da je da je 42-letni voznik tovornega avtomobila, državljan Makedonije, pri obračanju z zadnjim delom prikolice tovornega vozila zadel tam parkirano osebno vozilo. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa so mu idrijski policisti izdali plačilni nalog.

Olje v ponvi je zagorelo

Včeraj ob 18.16 je bila policija obveščena o požaru v Šempasu, kjer je zagorelo olje v ponvi v kuhinji ene od tamkajšnjih hiš. V požaru je zgorela napa, poškodovani pa so bili tudi drugi kuhinjski elementi in bela tehnika. Stanovalci so požar pogasili, na kraju pa so kasneje posredovali tudi gasilci PGD Nova Gorica in člani JZ GRD GE Nova Gorica, ki so požar dokončno pogasili. V požaru je nastala materialna škoda v višini približno 1500 evrov. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjeno zadevo s pisnim poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano