Delavec padel z droga

Ob 11.14 je bila Policija obveščena o nesreči pri delu v Lokovcu, kjer je z lesenega droga padel in se poškodoval 43-letni delavec podjetja, ki je izvajal dela na objektih telekomunikacijskega omrežja.

 Foto: STA
Foto: STA

LOKOVEC > Po sedaj zbranih podatkih se je delavec s hodalkami vzpenjal na lesen drog, na višini približno petih metrov pa so se mu na hodalkah strgali jermeni, zaradi česar je padel na tla in se poškodoval (sum poškodbe hrbtenice). Poleg policistov so bili na kraj napoteni tudi reševalci, ki so poškodovanemu nudili zdravniško pomoč.

Policisti so o dogodku obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici ter pristojnega delovnega inšpektorja, ki je bil tudi na kraju delovne nesreče. Po nudeni zdravniški oskrbi na kraju nesreče so poškodovanega delavca s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti okoliščine delovne nesreče še preiskujejo in bodo na podlagi zbranih obvestil ter ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.

NR


Najbolj brano