Delavcu je padla na glavo veja

Včeraj ob 13.20 so bili idrijski policisti obveščeni, da se je pri delu na Cerkljanskem, pri zbiralniku vode v naselju Čeplez, poškodoval 48-letni delavec komunalnega podjetja. Med podiranjem drevesa mu, mu je na glavo (nosil je čelado) padla suha veja, debela približno 5 centimetrov, in ga poškodovala.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Zaradi bolečin in slabosti ga je sodelavec odpeljal v ZD Idrija, kjer ga je zdravstveno osebje ustrezno zdravniško oskrbelo, nato pa so predvidoma lažje poškodovanega delavca idrijski reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Glede nesreče pri delu so policisti obvestili tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo. Idrijski policisti so tujo krivdo izključili in bodo glede obravnavanega primera s poročilom obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Ukradeno motorno kolo so hitro našli

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznanec s parkirnega prostora enega od stanovanjskih blokov v Prvačini ukradel motorno kolo znamke ktm, vredno približno osem tisoč evrov. Nedolgo zatem so kolo našli na enem od tamkajšnjih parkirišč. Neznanec je poškodoval ključavnico na krmilu motornega kolesa. Policisti bodo v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja odvzema motornega vozila glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Prekratka varnostna razdalja

Včeraj ob 16.32 so policisti obravnavali prometno nesrečo v Biljah. Po sedaj zbranih podatkih je 30-letna voznica avtomobila vozila iz smeri Bukovice proti Vrtojbi. Med vožnjo je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v zadnji avtomobil, ki ga je vozil 59-letni italijanski voznik. Policisti so 30-letni povzročiteljici prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

V trgovini kradli kozmetiko

Včeraj je bila policija s strani uslužbencev ene od trgovin večjega nakupovalnega centra v Novi Gorici obveščena o tatvini kozmetičnih izdelkov. Policisti so ugotovili, da so tatvino pred nekaj dnevi izvršili štirje neznani mlajši moški in gospodarsko družbo oškodovali za 71 evrov. Odgovorna oseba je v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem podala predlog za pregon, zato bodo novogoriški policisti glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Poškodoval avto v Biljah

Včeraj popoldne so policiste obvestili, da je neznanec ponoči v Biljah streho parkiranega avtomobila polil z neznano kemično snovjo, zaradi česar je odstopila barva. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti o zadevi s pisnim poročilom obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

V Novi Gorici ukradli kolo

Včeraj so policisti v Novi Gorici obravnavali nedavno tatvino kolesa sivo-črne barve. Neznani mlajši moški je s tem povzročil za 150 evrov škode. Oškodovanka je v zvezi z omenjeno tatvino kolesa podala predlog za pregon, zato bodo policisti na podlagi ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano