Deklica iz Pordenona je pred skokom poslala video

12-letnica iz Pordenona, ki je v ponedeljek poskusila storiti samomor zaradi norčevanja sošolcev, je izven nevarnosti, poroča spletni Il Piccolo. Kriminalisti so ugotovili, da je, tik preden je skočila z drugega nadstropja, svojim sošolcem poslala videoposnetek.

Deklica iz Pordenona je tik pred skokom svojim sošolcem 
poslala video opozorilo. Fotografija je simbolična.  Foto: Istock
Deklica iz Pordenona je tik pred skokom svojim sošolcem poslala video opozorilo. Fotografija je simbolična.  Foto: Istock

PORDENONE > V nekajsekundnem posnetku je videti odprto okno sobe, skozi katerega je deklica nato zares skočila in tako uresničila napoved, ki jo je dala sošolcem, poroča ilpiccolo.it.

Posnetek je preko spletne klepetalnice poslala sošolcem, ki naj bi se ji že mesece posmehovali. To naj bi počeli tudi preko sms sporočil, ki naj bi jih pošiljali iz mobilnih telefonov. Ker so ti v lasti staršev, ti zdaj po popročanju časnika tvegajo, da bodo obtoženi opuščenega nadzora nad svojimi otroki.

Zdravniki iz videmske bolnišnice, kamor so deklico peljali na zdravljenje, so zatrdili, da je njeno življenje izven nevarnosti, bolj kot fizično stanje, pa jih skrbi njena duševna stiska.

Spletno uredništvo


Najbolj brano