Čez zelenico v drugi avto

V Idriji sta v križišču včeraj z avtoma trčila voznik in voznica, v Volčah na Tolminskem je voznik z avtom zapeljal v hišo, v Portorožu pa je nemški državljan zaspal za volanom avtodomoma in čez zelenico zapeljal na nasproti vozni pas.

V Portorožu sta jo zaradi zaspanega nemškega voznika z 
avtodomom skupila zelenica in drugi avto.  Foto: Mirzet Kozlica
V Portorožu sta jo zaradi zaspanega nemškega voznika z avtodomom skupila zelenica in drugi avto.  Foto: Mirzet Kozlica

PRIMORSKA > Včeraj okoli 15.30 je voznik avta v Volčah na Tolminskem zapeljal v hišo. Ena oseba se je laže poškodovala in so jo oskrbeli reševalci, posredovali so tudi tolminski gasilci, ki so pomagali pri odstranjevanju posledic nesreče in usmerjali promet.

Dobre tri ure prej je počilo v križišču v Idriji. 28-letna voznica je z avtom vozila od središča Idrije proti Godoviču in v semaforiziranem križišču pri Likarici zapeljala v križišče. Takrat je z njene desne strani iz smeri nakupovalnega centra pripeljal 45-letnik in se z avtom zaletel v bok avta voznice. V nesreči se je laže poškodovala 61-letna sopotnica 28-letnice, zato so ji pomagali idrijski zdravstveni reševalci, ki so jo odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Ob nesreči so pomagali tudi idrijski gasilci. Kdo je nesrečo zakrivil, so idrijski policisti včeraj še ugotavljali.

Ob desetih dopoldan je včeraj počilo tudi na parkirišču nakupovalnega centra v Ajdovščini. 24-letni voznik je s parkirnega prostora zapeljal vzvratno in se zaletel v avto 69-letnega voznika. K sreči je ob trku trpela le pločevina, 24-letnik pa bo moral plačati kazen.

Včeraj ob pol dveh popoldne je počilo tudi v Portorožu, kjer je 69-letni nemški državljan med vožnjo za volanom avtodoma zaspal in zapeljal na zelenico ter nasprotni vozni pas. Pri tem je razbil svoj avtodom, na nasprotni strani pa zadel še vozilo znamke BMW. V nesreči se ni poškodoval nihče, voznik avtodoma pa je bil trezen. DC


Najbolj brano