Čelno trčenje

Danes ob 6.25 je bila policija obveščena o prometni nesreči v Šempetru pri Gorici v industrijski coni, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. Ena oseba je bila ukleščena v vozilu in se je poškodovala.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ugotovljeno je bilo, da je 52-letna povzročiteljica prometne nesreče peljala iz smeri Šempetra pri Gorici proti Vrtojbi in v križišču zavijala levo. Pri tem je izsilila prednost avtomobilu, s katerim se je pravilno v nasprotni smeri peljal 49-letni voznik. Vozili sta čelno trčili. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so predvidoma lažje poškodovanega 49-letnega voznika rešili iz vozila, reševalci NMP ZD Nova Gorica pa so ga na kraju zdravniško oskrbeli in ga z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Prometni policisti bodo zoper povzročiteljico prometne nesreče ustrezno ukrepali.

Vozilo se je prevnilo na streho

Danes ob 8. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči na cesti Solkan - Grgar (Mestna občina Nova Gorica), v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je 66-letna voznica avtomobila peljala iz smeri Grgarja proti Prevali. V desnem ostrem ovinku je voznico zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na levo stran vozišča, kjer se je nato osebno vozilo prevrnilo na streho. Voznica se je v prometni nesreči predvidoma lažje poškodovala. Reševalci so jo odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem NMP ZD Nova Gorica so na kraju prometne nesreče pomoč nudil tudi gasilci JZ GRD GE Nova Gorica.

Iz vozila kradli gorivo

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o tatvini goriva na počivališču v Šempasu iz parkiranega tovornega vozila, v katerem je počival 36-letni voznik, državljan Poljske. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz tovornega vozila preko noči iztočil približno 400 litrov goriva. Vrednost odvzetega goriva je približno 500 evrov. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Vozilo je v celoti zgorelo

Včeraj ob 14. uri je bila policija obveščena, da je v naselju Manče v garaži stanovanjske hiše zagorelo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da se je med varjenjem vnelo podvozje avtomobila znamke opel, ogenj pa se je nato hitro razširil na celotno vozilo. Kasneje so posredovali tudi gasilci PGD Vipava, ki so ogenj dokončno pogasili. V požaru je osebo vozilo v celoti pogorelo, nastalo pa je tudi nekaj škode na fasadi hiše. Ajdovski policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z omenjeno zadevo podali poročilo Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Sumijo, da gre za heroin

Danes dopoldne so policisti v Novi Gorici 26-letnemu moškemu in 33-letnemu italijanskemu državljanu zasegli zavitka s snovjo, za katera so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo (heroin). Če bo nadaljnja analiza potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper navedeni osebi uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

NR


Najbolj brano