Bančne kartice končale v morju, denar pa je pospravil v žep

51-letni Italijan si je včeraj v enem od piranskih lokalov privoščil pijačo, po plačilu pa je denarnico pozabil na točilnem pultu in odšel s plovilom v Sistiano. Tam je opazil, da nima denarnice. Takoj je poklical v lokal, kjer so mu povedali, da so dali denarnico osebi, ki je bila poleg njega za pultom misleč, da je njegova.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Zvečer so slovenski turisti v morju v Piranu našli več kartic in dokumentov 51-letnega Italijana in jih prinesli na policijo. Videli so celo moškega, kako iz denarnice vleče kartice in jih meče v morje. Ko je moški odšel, je ena od turistk pobrala kartice iz morja. Neznanec si je prilastil 300 evrov in usnjeno denarnico.

Zmikavt na Svetilniku

Kopalcu na plaži pri svetilniku v Izoli je neznanec ukradel denarnico z dokumenti in 60 evri gotovine.

76-letnik z motorjem trčil v avtomobil

Včeraj popoldne je v Izoli 76-letnik z motorjem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je vozil 36-letnik s Kampela. Motorist se je v nesreči lažje poškodoval, sledi mu plačilni nalog.

Iz izolske kleti izginilo 2000 evrov vredno kolo

V Izoli je neznanec vlomil v klet, od koder je ukradel cestno kolo znamke focus izlaco pro belo črno rdeče barve s karbonskim okvirjem, ki je vredno 2000 evrov.

Motoristu je zagodla prevelika hitrost

Ob 18.29 je pri Ilirski Bistrici, na mostu med Žabovico in Zemonom, padel motorist. Na kraju so ugotovili, da je 16-letnik z motornim kolesom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v levi rob mostu in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval. Sledi mu obdolžilni predlog.

Zmikavt v ankaranskem kampu

V ankaranskem kampu je neznani zmikavt obiskovalcu ukradel potovalno torbo, v kateri je imel prenosni računalnik znamke samsung, bančni kartici, potni list, osebno izkaznico in nekaj gotovine. Oškodovan je za 800 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano