Avto s ceste zletel na železniške tire

Sinoči ob 21.46 je v Rožni Dolini osebno vozilo zletelo s ceste in pristalo na železniških tirih. 23-letna voznica se je pri tem poškodovala in je bila ukleščena v vozilu.

 Foto: Ge Nova Gorica
Foto: Ge Nova Gorica

NOVA GORICA > 23-letna voznica osebnega avtomobila je peljala po šempetrski obvoznici iz smeri Bazare proti Rožni Dolini. Ko je pripeljala v blagi desni nepregledni ovinek, ni prilagodila hitrosti in s ceste jo je zaneslo naravnost preko nasprotnega voznega pasu. Z levim bočnim delom vozila se je zaletela v kovinsko varnostno ograjo, od tam jo je odbilo v desno, nakar je ponovno zapeljala čez nasprotno smerno vozišče na travnato bankino. Po nekaj metrih je z desnim delom vozila zadela v drog javne razsvetljave, nato pa se je vozilo prevrnilo in obstalo na gramoznem nasipu železniške proge.

Voznica je v nesreči utrpela lažje telesne poškode. Policistom, reševalcem in uslužbencem Slovenskih železnic so na kraju nudili pomoč tudi novogoriški poklicni gasilci, ki so voznico s tehničnim posegom rešili iz razbitin. Reševalci NMP ZD Nova Gorica so jo odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Spletno uredništvo


Najbolj brano