Avto obstal pet metrov pod cesto

Konec minulega tedna se je na severnem Primorskem zgodilo več nesreč, ki so se končale brez hujših posledic. Srečo je imela včeraj zgodaj popoldne tudi starejša voznica, ki je blizu Idrije z avtom zapeljala s ceste.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

SEVERNA PRIMORSKA > Včeraj, malo po 13. uri, se je 73-letna voznica z avtom peljala po glavni cesti iz Godoviča proti Idriji. Pred mestom je z avtom zapeljala v desno, nato pa na levo stran ceste, približno 20 metrov je vozila po bankini, nato pa je avto zdrsnil pod cesto in obstal nad reko Idrijco, približno pet metrov pod cesto, prevrnjen na bok. Voznica se v nesreči ni poškodovala, reševalci so jo odpeljali na preventivni pregled v zdravstveni dom.

V nedeljo dopoldne se je nesreča zgodila v kraju Ložice. 77-letnik se je s kolesom peljal proti Desklam, za njim se je pripeljala 26-letna voznica z avtom, ko ga je dohitela, pa je z druge strani pripeljalo drugo vozilo. Z avtom je zadela kolesarja, tako da je padel po tleh. Voznica se je po nesreči ustavila, dala kolesarju svoje podatke in odpeljala. Kasneje je kolesar zaradi bolečin poiskal pomoč v šempetrski bolnišnici.

V soboto zgodaj popoldne je počilo v bližini tolminskega zdravstvenega doma. 48-letni italijanski voznik je zapeljal v enosmerno Kosovelovo ulico, ko je pripeljal do križišča s Prešernovo ulico, pa je z njegove desne strani pravilno pripeljal 55-letni voznik avtomobila. Vozili sta bočno trčili, a je trpela le pločevina. Policisti so italijanskega voznika oglobili.

SP


Najbolj brano