Avto obstal 80 metrov pod cesto

Voznik z Idrijskega je imel v petek res veliko sreče. Z avtom je pri Colu zgrmel s ceste in obstal približno 80 metrov pod njo. V nesreči se je predvidoma laže poškodoval. V izolsko bolnišnico so v soboto popoldne reševalci prepeljali tudi italijanskega voznika, ki je na Ankaranski cesti v Kopru trčil v prometno signalizacijo. Tudi on se je le laže poškodoval.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

AJDOVŠČINA, KOPER > V petek malo pred 22. uro se je 49-letni voznik z avtom peljal od Cola proti Podkraju, ko ga je zaneslo na levo, kjer je trčil v začetek varovalne ograje, nato pa se je prevrnil in z avtom obstal približno 80 metrov pod cesto. V nesreči se je po prvih podatkih laže poškodoval, reševalci so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, policisti pa so zanj odredili strokovni pregled. Poleg policistov in reševalcev so posredovali tudi ajdovski poklicni gasilci, ki so pregledali prizorišče nesreče in nato avto postavili na kolesa.

Na cesti med Šempetrom in Dornberkom je v petek zvečer voznik z avtom oplazil drog telekomunikacijskega omrežja in obstal v kanalu. Odnesel jo je brez poškodb.

V soboto okoli 15.45 pa je počilo na Ankaranski cesti v Kopru, blizu Interspara. 42-letni italijanski voznik je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drog prometne signalizacije. Reševalci so ga odpeljali v izolsko bolnišnico, prav tako njegove sopotnike. Ugotovili so, da sta se voznik in eden od sopotnikov laže poškodovala. SP


Najbolj brano