Avto je zagorel med vožnjo

Včeraj dopoldne je v Bukovici, v križišču za Renče, med vožnjo zagorel avtomobil znamke rover. Zagorelo je v predelu motorja, ogenj pa se je nato razširil v notranjost vozila. Pri tem je v celoti pogorel prednji del avtomobila in del armaturne plošče v notranjosti kabine osebnega vozila.

Fotografija je simbolična Foto: Ge Nova Gorica
Fotografija je simbolična Foto: Ge Nova Gorica

PRIMORSKA > Požar so pogasili gasilci JZ GRD GE Nova Gorica. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali poročilo novogoriškemu Okrožnemu državnemu tožilstvu.

Avto pristal na strehi

Včeraj ob 11.30 uri so policiste obvestili o prometni nesreči blizu Idrije in v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo.

23-letna voznica avtomobila je peljala po glavni cesti iz smeri Spodnje Idrije proti Idriji. Na ravnem delu ceste je z vozilom zapeljala preveč desno in nato zapeljala na rob vozišča, od tam pa na rob ograje, kjer se je vozilo prevrnilo na streho in obstalo na nasprotnem voznem pasu. V prometni nesreči je omenjena voznica utrpela predvidoma lažje telesne poškodbe, na kraju pa so jo zdravniško oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija in jo kasneje prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policistom in reševalcem so na kraju prometne nesreče ustrezno pomoč nudil tudi gasilci PGD Idrija.

Ogledalo je vrgel v grm

Danes zjutraj so policiste obvestili o poškodovanju osebnega avtomobila v Šempetru pri Gorici. Nepridiprav je z vozila odtrgal stransko ogledalo ter ga odvrgel v bližnji grm. S tem protipravnim ravnanjem je nastala materialna škoda v višini približno 200 evrov. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vlamljali in kradli

Policiste so včeraj zgodaj popoldne obvestili o vlomu v eno od stanovanjskih hiš v naselju Brdice pri Neblem. Neznanec je vlomil skozi vhodna vrata in iz hiše ukradel manjšo vsoto denarja. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Prav tako so policisti včeraj pozno popoldne obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši v naselju Gonjače. V prvi hiši je neznanec pregledal notranje prostore in odšel, ne da bi karkoli ukradel. V drugem pa je iz hiše nepridiprav ukradel prisvojil gotovino. Novogoriški policisti bodo podali kazensko ovadbo.

Kradel palete

Neznanec je pred kratkim iz parkirnega prostora v Vrtojbi ukradel 136 euro palet, vrednih 2040 evrov. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom tatvine podali kazensko ovadbo.

NR


Najbolj brano