Audija lovili tudi s helikopterji, a je spet “poniknil”

Lov na rumeni audi švicarske registracije, ki se je v četrtek po streljanju na Proseku izognil policijski zasedi, se nadaljuje. Nazadnje naj bi ga opazili včeraj, malo po 18. uri, poroča Primorski dnevnik.

Audija so kriminalci ukradli na milanskem letališču pred 
tednom dni. Od takrat jim je spodletel rop, policija pa jih še 
vedno lovi.
Audija so kriminalci ukradli na milanskem letališču pred tednom dni. Od takrat jim je spodletel rop, policija pa jih še vedno lovi. 

ITALIJA > Avto so opazili v kraju Romano D’Ezzelino v pokrajini Treviso v Venetu. Voznik je opravil nekaj vratolomnih prehitevanj, eden od očividcev pa je o tem obvestil policijo. Avto so iskali tudi štirje helikopterji, a o njem ni bilo več ne duha ne sluha.

So pa preiskovalci zanikali, da je voznik omenjenega avtomobila kriv za nesrečo, v kateri je na avtocesti med Trstom in Benetkami izgubila življenje 58-letna ženska. Audi je namreč malo pred tem s hitrostjo 260 kilometrov na uro švignil mimo nje med vožnjo v napačno smer. Preiskovalci sicer domnevajo, da naj bi imeli omenjeni moški svojo “bazo” na območju kraja Bassano del Grappa, poroča Primorski dnevnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano