86-letni Postojnčan zapeljal na nasprotni pas

Včeraj zvečer se je 86-letni Postojnčan z avtomobilom pripeljal do uvoza na avtocesto pri cestninski postaji Postojna v smeri proti Studencu, nato pa polkrožno zavil v levo v smeri Ravbarkomande na prehitevalni pas, ki je namenjen za promet vozil iz nasprotne smeri.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Voznik avtomobila iz Ilirske Bistrice in prišlo je do trčenja. V prometni nesreči sta se oba voznika in 88-letna sopotnica v vozilu povzročitelja lažje poškodovali.

Zagorela skladovnica drv

Včeraj zvečer je zagorela skladovnica drv pod balkonom stanovanjskega objekta v naselju Poljubinj. Zgorelo je približno en meter kubičnih metrov drvi. Tolminski gasilci so ogenj pogasili. Zaradi požara pa je nastala še materialna škoda na zunanji izolaciji stanovanjske hiše.

Nič mu ni “dišalo”

Včeraj popoldne je nekdo vlomil v eno od stanovanjskih hiš v Podsabotinu. Nepridiprav je vlomil skozi pritlično okno in vstopil ter pregledal notranje prostore objekta. Neznanec je nato zapustil prostore in odšel neznano kam ne da bi karkoli ukradel.

Znesel se je nad kombijem

Včeraj se je nekdo znesel nad kombijem znamke mercedes, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru pred eno od stanovanjskih hiš v Ajdovščini. Neznani objestnež je z ostrim predmetom podrsal zadnji desni blatnik na omenjenem vozilu in lastniku povzročil za približno 200 evrov škode.

75-letna voznica povzročila prometno nesrečo

Včeraj popoldne se je na Tolminskem zgodila manjša prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. 75-letna voznica avtomobila je vozila iz smeri Dolenje Trebuše proti Slapu ob Idrijci, iz neznanega razloga je zapeljala na levi vozni pas v trenutku, ko je v nasprotni smeri pravilno po svoji strani pripeljal 29-letni voznik osebnega avtomobila. Slednji se je z vozilom umikal skrajno desno in pri tem oplazil zaščitno ograjo, omenjena voznica pa je z vozilom zavila močno desno in pri tem z desnim delom vozila trčila v obcestni zid. Na srečo se ni nihče poškodoval. 75-letnico so kaznovali s plačilnim nalogom.

Pijani rekorder

Včeraj v poznih večernih urah so novogoriški policisti ustavili 40-letnega voznika avtomobila in ga preizkusili z alkotestom. Voznik je napihal kar 1.39 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitve prometne zakonodaje bodo policisti zoper voznika podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

NR


Najbolj brano