81-letna voznica vozila v nasprotno smer

Včeraj ob 19.35 so policisti prejeli obvestilo o vožnji v nasprotno smer po hitri cesti od Bivja proti Kopru. Policisti so vozilo ustavili na priključku Slavček in ugotovili, da je za volanom bila 81-letna voznica iz okolice Izole. Voznici so odvzeli vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi ji tudi obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V soboto ponoči je v lokalu v Žusterni prišlo do pretepa. Policisti so pridržali dva brata, oba sta bila pijana in sta se nedostojno vedla do gostov, nato pa nista upoštevala ukazov policistov. Eden od njiju policistom ni hotel izročiti osebnega dokumenta, zatem pa je še zamahnil proti policistu. Policisti so ju odpeljali na hladno in izdali so jima Obema plačilna naloga za več kršitev.

Ponoči so neznani storilci vlomili v parkomat na Vojkovem nabržju v Kopru, v parkomat za tržnico na Piranski cesti v Kopru in v parkomat pri izolski ladjedelnici ter v dva mlekomata v Kopru.

Izolan razgrajal v koprskih lokalih

V soboto so v Kopru ponovno zapele pesti, in sicer v enem od koprskih lokalov je 31-letni Izolan udaril Koprčana v glavo. Policisti so mu izali plačilni nalog. Čez dobro uro je Izolan že razgrajal v drugem koprskem lokalu. Gosta je pričel žaliti in pozivati k pretepu. Ker so policisti ocenili, da obstaja nevarnost, da bo s tem nadaljeval, so ga odpeljali na hladno. Izdali so mu tudi plačilni nalog.

Odnesel orodje

V Luciji je v nedeljo nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, kjer je lastnikom najprej vse razmetal, zatem pa odnesel dva vrtalna baterijska stroja znamke makita in električne škarje za striženje žive meje. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

Gostom jemal pijačo

V nedeljo, okoli 10. ure, je na bencinsko črpalko prišel Koprčan, ki je bil pod močnim vplivom alkohola in je bil nasilen do gostov lokala, jih žalil in jim jemal pijačo. Ob policijski intervenciji se ni umiril in ni upošteval ukazov policistov, zato so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Izginil piaggio

V Kopru je nekdo izpred stanovanjskega bloka na Oljčni poti ukradel kolo z motorjem znamke piaggio, tip fly 50 4T/25 km, leto izdelave 2014, bele barve, na katerem je bila zaklenjena ključavnica krmila. Lastnik je oškodovan za 2100 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano