36-letni moški se je utopil v Vogrščku

Včeraj ob 19.21 je bil novogoriški operativno-komunikacijski center obveščen o truplu na gladini vodnega zajetja Vogršček. Na kraju je policijska patrulja ugotovila, da je 36-letnik popoldne zaplaval v vodnem zajetju in se iz neznanega vzroka utopil. Mrliški preglednik na truplu ni našel znakov nasilja.

Vodno zajetje Vogršček Foto: Leo Caharija
Vodno zajetje Vogršček Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj ob 10.38 je bil operativno-komunikacijski center obveščen o poškodbi pri kanjoningu v strugi potoka Sušec. Policist gorske enote je ugotovil, da je 20-letna državljanka Nizozemske pri doskoku v tolmun nerodna pristala in si zvila gleženj. Zaradi težko dostopnega terena je bilo potrebno posredovanje gorske reševalne službe Bovec in helikopterja za helikoptersko reševanje. Tuja krivda je izključena.

Pri pretepanju je uporabil tudi pas

Včeraj ob 16.08 je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o pretepu v stanovanjski hiši na območju Nove Gorice. Policijska patrulja je ugotovila, da 33-letni moški vstopil v hišo in pričel s pasom pretepati stanovalca. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ima 33-letnik psihične težave, zaradi česar je zdravnik na kraju odredil prisilno hospitalizacijo. Na zaprosilo zdravnika je bila odobrena asistenca policije, ki je potekala brez posebnosti.

Drevo poškodovalo vozilo

Včeraj ob 19.17 je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o poškodovanju vozila v naselju na območju Tolmina. Na kraju je patrulja ugotovila, da je na parkirano vozilo zaradi neurja padlo drevo in poškodovalo prednji del vozila.

S fračo streljal vodne balone

Včeraj ob 21.58 je bil OKC PU Nova Gorica obveščen, da je 30-letni državljan Francije iskal zdravniško pomoč v Tolminu. Napoten je bil na slikanje v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima huje poškodovano oko. Patrulja je ugotovila, da se je poškodba zgodila istega dne popoldne na sotočju rek pod prireditvenim prostorom v Tolminu. Neznani mladenič je s fračo streljal vodne balone in poškodovanca zadel v oko. Pristojna policijska postaja nadaljuje delo oziroma zbiranje obvestil v smeri kaznivega dejanja.

Spletno uredništvo


Najbolj brano