18-letnica lažje poškodovala mater

Včeraj je bila policija obveščena o povzročitvi poškodbe na območju Nove Gorice. Policisti so obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe, kjer je 18-letnica z železnim predmetom večkrat po roki udarila svojo mater in jo predvidoma lažje poškodovala.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Kasneje so ji nudili ustrezno zdravniško pomoč v novogoriškem zdravstvenem domu, nato pa je bila napotena na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom na podlagi ugotovljenih dejstev v zvezi omenjeno osebo kazensko ovadili.

Napihal je

Včeraj popoldne so policisti na glavni cesti med Otaležem in Želinom ustavili 55-letnega voznika avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,99 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Policisti zoper omenjenega voznika podali obdolžilni predlog.

Iz hiše odnesel zlatnino

Včeraj popoldne je bila policija obveščena o vlomu v času odsotnosti oškodovancev v eno od hiš v naselju Stopnik na Tolminskem. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec ukradel več kosov zlatnine in s tem lastnike oškodoval za približno 4000 evrov. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Iz barake odnesel frezo, kosilnico ...

Danes zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v kovinsko barako blizu ene od hiš v naselju Plače. Neznanec je iz barake ukradel frezo znamke labin progres, prekopalnik znamke nibbi, nahrbtno kosilnico znamke kawasaki, nahrbtno škropilo in kosilko neznane znamke. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno tatvino podali kazensko ovadbo.

Prav tako je bila policija danes zjutraj obveščena o vlomu v barako blizu Vipavskega Križa, kjer je neznanec ukradel frezo znamke labin progres. S tem je lastnika oškodoval za več kot 2500 evrov. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno tatvino podali kazensko ovadbo.

NR


Najbolj brano