13-letnik pijan izzival k pretepu

Včeraj ob 22.40 so policisti posredovali v avtokampu v Izoli, kjer je šele 13-letni fant, državljan Slovenije, pijan pozival k pretepu drugo osebo in brcal v parkiran osebni avtomobil. Ob prihodu policistov na kraj je zbežal, vendar ga je policist dohitel in prijel. Ker se ni umiril, je policist uporabil sredstvo za vezanje in vklepanje.

 Foto: Gpu
Foto: Gpu

PRIMORSKA > Takrat sta pristopila otrokova starša, ki sta prav tako pijana pričela žaliti policista. Ob prihodu dodatne patrulje na kraj so se člani družine umirili. Staršema so izdali plačilna naloga.

Z drogo želela prečkati mejo

Pri mejni kontroli na kontrolni točki v Sečovljah so policisti v vozilu državljana Nemčije našli 23 gramov prepovedane droge konoplje. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

Na Kozini so policisti pri državljanu Slovenije, ki je bil potnik v osebnem avtomobilu, našli 15 gramov prepovedane droge konoplje. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

Zasegli so mu heroin

V Portorožu so policisti državljanu Slovenije zasegli manjšo grudico prepovedane droge heroin. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

Prometna nesreča Rožni dolini

Danes ob 10.26 je bila policija obveščena o prometni nesreči v Rožni dolini. 77-letni voznik osebnega avtomobila je pripeljal iz smeri Gorice in v križišču izsilil prednost vozniku tovornega vozila, s katerim se je po prednostni cesti iz smeri Rožne Doline proti Ajševici pripeljal 49-letni voznik. V prometni nesreči se na srečo nihče ni poškodoval. Policisti so vozniku avtomobila - povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Sumijo, da gre drogo

Včeraj popoldne so policisti v Novi Gorici imeli v postopku dva državljana Italije, stara 34 in 32 let, in jima zasegli snovi, za katere so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo (heroin). Policisti so jima omenjene snovi zasegli in poslali v nadaljnjo analizo. Če bo analiza potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo policisti zoper oba tuja državljana uvedli hitri postopek z odločbo.

Včeraj zvečer so policisti na območju naselja Slap ob Idrijci v postopku 30-letnemu vozniku avtomobila zasegli pet sadik zelene rastline, za katere so tolminski policisti posumili, da gre za prepovedano drogo, in jih poslali v nadaljnjo analizo. Če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper omenjenega moškega uvedli hitri postopek z odločbo. Poleg tega je bilo v postopku še ugotovljeno, da je motornemu vozilu pretekla registracija. Zaradi kršitev prometne zakonodaje je bil vozniku izdan plačilni nalog.

Ukradli so mu motorno kolo

Včeraj dopoldne so policiste obvestili o tatvini kolesa z motorjem znamke piaggio ciao, rdeče barve, letnik 1981, vrednega približno 300 evrov, iz kolesarnice v Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Oškodovanec je v zvezi z omenjeno zadevo podali predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Iz hladilnice odnesel meso

Danes dopoldne so policiste obvestili o nedavnem vlomu v hladilnico enega od gostinskih lokalov na območju Kromberka pri Novi Gorici. Po prvih ugotovitvah je neznani storilec iz hladilnice objekta odvzel približno 20 kilogramov mesa v vrednosti v vrednosti približno 500 evrov. Novogoriški policisti omenjeno kaznivo dejanje še preiskujejo in bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano