Prodajala tekstil in kradla

Novogoriške policiste so včeraj obvestili, da je neznana ženska v zadnjih dveh mesecih večkrat prišla do ene od stanovanjskih hiš v okolici Deskel in prodajala različne tekstilne izdelke. Pri tem je izkoristila nepazljivost starejšega oškodovanca in ukradla skupno 425 evrov. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

PRIMORSKA > Madžarski turisti so včeraj popoldne poškodovali biološko čistilno napravo na Bovškem. Nad čistilno napravo so pripravili ognjišče, ogenj pa je uničil pokrov in nato še dele v notranjosti. Nastalo je za približno 3500 evrov materialne škode. Policisti so o tem obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vozil prehitro in zapeljal na travnik

Danes okrog 6. ure je 25-letni voznik avtomobila na cesti med Selom in Vrtovinom zaradi neprilagojene hitrosti v ostrem desnem ovinku izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na travnik. Pri tem se je laže poškodoval (pretres možganov). Poleg policistov so na kraj prometne nesreče prišli tudi ajdovski gasilci in reševalci, ki so poškodovanca odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Trčenje tovornjakov

V Batujah je včeraj popoldne 56-letni voznik tovornjaka zaradi neupoštevanja pravil prednosti trčil v tovornjak, ki ga je po prednostni cesti vozil 48-letni voznik. Policisti so povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Tovornjak s polpriklopnikom zapeljal s ceste

Včeraj okrog 15. ure je 51-letni voznik tovornjaka s polpriklopnikom peljal po regionalni cesti iz smeri Rožne Doline proti Novi Gorici. Za predorom Panovec je zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku trčil na desni strani v ograjo in podporni zid, od tam pa ga je odbilo na levo stran, kjer je ponovno trčil v podporni zid. Policisti so mu zaradi kršitve določil zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog. V prometni nesreči nihče ni bil telesno poškodovan.

Neprevidni kolesar se je laže poškodoval

V Novi Gorici sta včeraj okrog 15. ure trčila kolesar in voznica avtomobila, pri čemer se je kolesar laže poškodoval. Prometno nesrečo je povzročil kolesar, ki se ni prepričal, če lahko varno prečka vozišče. Na kraju so bili poleg policistov tudi novogoriški gasilci in reševalci, ki so poškodovanega kolesarja odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

NR


Najbolj brano