Zaradi kolesarskega maratona v nedeljo v Kopru in okolici spremenjen prometni režim

Zaradi Obalnega kolesarskega maratona bo v nedeljo, 27. septembra, v koprskem mestnem jedru in nekaterih cestah v občini spremenjen prometni režim, so sporočili s koprske občine.

Zaradi Obalnega kolesarskega maratona bo  v nedeljo, 27. 
septembra,  v  koprskem mestnem jedru in nekaterih cestah v 
občini spremenjen prometni režim, so sporočili s koprske 
občine. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Zaradi Obalnega kolesarskega maratona bo v nedeljo, 27. septembra, v koprskem mestnem jedru in nekaterih cestah v občini spremenjen prometni režim, so sporočili s koprske občine. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Od 8. do 16. ure so predvidene kratkotrajne premične zapore Piranske ceste, Ulice Zore Perello Godina, Ferrarske ulice, Ankaranske in Bertoške vpadnice, ceste med Bertoki in Bivjem do Dekanov, Movraž -Rakitovec, Gračišče, Popetre, Trsek, Truške, Marezige, do Vanganela, Boninov, Tribana, Bertokov in nazaj v Koper po Vojkovem nabrežju in Pristaniški ulici do Taverne.

Med 8. in 16. uro bo veljala tudi popolna zapora Pristaniške ulice od krožišča z Ljubljansko cesto do križišča z Belvederjem, povezava Pristaniška ulica Ljubljanska cesta in povezava Kolodvorska cesta Vojkovo nabrežje. Slednje bo med 10.30 in 15. uro zaprto za promet.

Spletno uredništvo


Najbolj brano