Zapirajo piransko Punto

V soboto bodo v Piranu za promet zaprli Prešernovo nabrežje. V času sezonske zapore območje za zapornico na Punti dobi status območja za pešce in je dovoljen promet le za vozila javnih služb, intervencije ter dostavo od 6. ure do 9.30. Vožnja izven tega časa je možna le s posebno dovolilnico.

V času sezonske zapore območje za zapornico  na Punti dobi 
status območja za pešce in je dovoljen promet le za vozila 
javnih služb, intervencije ter dostavo  od 6. ure do 9.30.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa
V času sezonske zapore območje za zapornico na Punti dobi status območja za pešce in je dovoljen promet le za vozila javnih služb, intervencije ter dostavo od 6. ure do 9.30.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa

PIRAN > V občinski uprave voznike in voznice pozivajo, da odstranijo vozila s Prešernovega nabrežja.

Upravičenci za parkiranje v starem mestnem jedru, ki so doslej parkirali na Prešernovem nabrežju, bodo v času zapore svoja vozila lahko parkirali na zunanjem parkirišču Fornače, ki je namenjeno izključno za prebivalce starega mestnega jedra, in v Garažni hiši Fonače. Vsi imetniki abonmajev, ki že imajo pravico parkiranja na drugih lokacijah in imajo z Javnim podjetjem Okolje Piran sklenjeno pogodbo o uporabi abonmajske kartice, lahko namreč z doplačilom 25 evrov mesečno parkirajo v GH Fornače, so sporočili iz piranske občinske uprave.

NR


Najbolj brano