Za promet še zaprti Dolinska in obalna cesta

Zaradi gradbenih del je za ves promet še vedno povsem zaprt del Dolinske ceste v Kopru. Prometni režim je spremenjen tudi na koprski hitri cesti, in sicer iz smeri Izole proti Kopru, kjer bo do odprtja predora Markovec povsem zaprt izvoz Semedela.

Še prejšnji teden je bil v Kopru spremenjen prometni režim v 
smeri proti Izoli (na fotografiji). Do odprtja predora Markovec 
pa iz smeri Izole ne bo moč v Koper na izvozu Semedela.   Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Še prejšnji teden je bil v Kopru spremenjen prometni režim v smeri proti Izoli (na fotografiji). Do odprtja predora Markovec pa iz smeri Izole ne bo moč v Koper na izvozu Semedela.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Del Dolinske ceste v Kopru, vse do križišča s cesto Istrskega odreda, je za promet zaprt od 11. aprila, in sicer zaradi gradnje komunalne opreme za potrebe trgovine Hofer. Promet bodo ponovno sprostili po 25. aprilu.

Podobno je na obalni cesti, kjer so pred dnevi urejali cestno navezavo na njen novi del. Zaradi zaključnih gradbenih del za potrebe predora Markovec bo vse do njegovega odprtja za promet povsem zaprt izvoz Semedela v smeri proti Ljubljani. Vozniki, ki prihajajo iz smeri Izole in Žusterne, lahko v Koper pridejo prek priključka za center (Slavček), so sporočili iz koprske občinske uprave.

NR


Najbolj brano