Vabijo k predstavitvi na “flower power” Oživeli ulici

V Klubu študentov občine Koper (KŠOK) snujejo program 17. izvedbe Oživele ulice, ki bo 24. avgusta. K sodelovanju vabijo stojničarje, glasbenike, pisce poezije in proze ter slikarje in risarje.

Utrinek z lanskoletne Oživele ulice. Foto: Tomaž Primožic/Fpa
Utrinek z lanskoletne Oživele ulice. Foto: Tomaž Primožic/Fpa

KOPER > Tema letošnje prireditve bo “flower power”, poudarek bo torej na sodelovanju, miru in ljubezni. Društva, neprofitne organizacije, zavode, umetnike in druge ponudnike, ki delujejo v skladu s tem konceptom in bi se želeli predstaviti na Oživeli ulici, imajo še jutri čas, da se prijavijo na razpis za stojnice, ki je na voljo na spletni strani www.ozivela-ulica.si.

K sodelovanju vabijo tudi glasbene skupine, ki jim poleg odra Taverne ponujajo tudi denarne nagrade po 500, 200 in 100 evrov. Prijave zbirajo do 7. avgusta. Do 10 avgusta pa pričakujejo tudi prijave slikarjev in risarjev, ki bi popestrili prireditev s svojim umetniškim ustvarjanjem, ter pisce poezije in proze, ki bi želeli predstaiti svoja dela. V KŠOK so si letos omislili še natečaj za himno oziroma “jingle” prireditve, ki bo odprt do 5. avgusta. Izbrani avtorj bo dobil priložnost za nastop in denarno nagrado.

Oživela ulica se bo tudi letos raztezala na petih prizoriščih vzdolž Kidričeve ulice, organizatorji pa računajo na dober odziv obiskovalcev. Njihovo število se vsako leto vrti okoli števila 3000.

Spletno uredništvo


Najbolj brano