V koprskem parku vodnih športov tudi Sup Polo turnir

Park vodnih športov Active Koper bo ta konec tedna razširil svojo ponudbo še na zabavno tekmovanje v supanju in na Sup Polo turnir. Manj tekmovalno razpoloženi bodo sicer lahko testirali supe, obiskovalcem pa bo na voljo tudi osvežitev v obliki 600-kilogramske ledene kocke, polne Cedevite.

Fotografija je simbolična. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Park vodnih športov, ki je nedavno obogatil športno in turistično ponudbo Kopra, bo v času praznično podaljšanega konca tedna v nedeljo najprej gostil tekmo SUPer Active Koper Race, namenjeno vsem, tudi začetnikom. Čeprav gre za tekmovanje, pa je namen tekme predvsem druženje in zabava, so pojasnili na Mestni občini Koper.

Tekma se bo začela ob 17. uri, tekmovalci pa se morajo na lokaciji parka Active Koper na Semedelski promenadi oglasiti vsaj pol ure prej. SUP desko tekmovalci dobijo v samem parku vodnih športov. Tekma predvideva 150 metrov slaloma med bojami in dodatnih 150 metrov sprinta v ciljno ravnino. Tekmujeta dva tekmovalca hkrati, zmaga pa tisti, ki je prej v cilju. Boljši iz vsakega para gre v naslednji krog. Prijavnina na tekmovanje je 10 evrov, vključuje pa tudi porcijo sardelic.

V ponedeljek ob 17. uri pa se bodo na Geberit SUP Polo turnirju na plavajočem igrišču pomerile trojke. Za udeležbo ni potrebno nobeno predznanje, cilj tekmovanja je zadeti gol nasprotnika ob ohranjanju ravnotežja. Zaradi različnih namernih in nenamernih "akrobacij" tekmovalcev je celotno dogajanje tudi izredno zanimivo za gledalce. Udeleženci turnirja se morajo na lokaciji Active Koper zglasiti ob 16. uri. Prijavnina na tekmovanje je 15 evrov na ekipo in vključuje porcijo sardelic za tri osebe.

Zmagovalci obeh tekmovanj bodo prejeli atraktivne in uporabne nagrade, napovedujejo na občini.

Sicer pa bodo na voljo tudi demo testi Starboard supov. Na voljo bodo začetniški, tekmovalni, potovalni in številni drugi, ki jih bo možno preizkušati in najti pravšnjega zase, v primeru nakupa pa bo v času Active Koper SUP konca tedna možno izkoristiti tudi poseben popust.

Ta konec tedna bo obiskovalcem parka na voljo tudi 600 kilogramov težka ledena kocka polna Cedevite, ki bo ponujala veliko osvežitve. Nasploh bo konec tedna obarvan s številnimi nagradami, obiskovalci bodo med drugim prejeli šest brezplačnih vstopnic za koncert Rock Šok s skupinama Siddharta in Dan D.

STA


Najbolj brano