V Nokturnu na ogled dodatnih 83 stanovanj

V soseski Nokturno si obiskovalci zdaj poleg dosedanjih 131 lahko ogledajo še dodatnih 83 stanovanj v objektih D in E. Tako je od danes na voljo za ogled vseh 214 stanovanj, ki jih v omenjeni soseski prodaja DUTB. Zanimanja za stanovanja je od začetka prodajnega postopka vseskozi veliko, v naselju so zabeležili skoraj 2000 obiskovalcev.

V soseski Nokturno si obiskovalci zdaj poleg dosedanjih 131 
lahko ogledajo še dodatnih 83 stanovanj v objektih D in E.  Foto: Tomaž Primožič/Fpa
V soseski Nokturno si obiskovalci zdaj poleg dosedanjih 131 lahko ogledajo še dodatnih 83 stanovanj v objektih D in E.  Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KOPER > Rok za zbiranje zavezujočih ponudb za nakup stanovanj v naselju Nokturno se sicer počasi izteka, so v današnjem sporočilu za javnost opozorili v Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB).

Zainteresirani kupci lahko svoje ponudbe za nakup oddajo do prihodnje srede, 23. novembra. DUTB bo preostala stanovanja prednostno ponudila vsem ponudnikom, ki ne bodo izbrani v prvi prodajni fazi.

Vsem kupcem, ki bodo vplačali varščino, vendar v postopku zbiranja zavezujočih ponudb ne bodo izbrani, pa bo DUTB po zaključku postopka izbora najugodnejšega ponudnika dala na voljo desetdnevni rok za ponoven ogled in izbor preostalih stanovanj ter za posredovanje zavezujočih ponudb. Točen termin za ogled in oddajo ponudb bo DUTB objavila naknadno.

V dodatnem desetdnevnem roku bodo imeli neizbrani kupci iz prve faze ekskluzivno pravico oddaje zavezujočih ponudb za neprodana stanovanja po vsebinsko enakih prodajnih pogojih kot doslej, pri čemer bodo upoštevali že vplačano varščino.

Zanimanje za stanovanja v naselju Nokturno je sicer po navedbah DUTB od začetka prodajnega postopka vseskozi veliko. Tako so do nedelje zabeležili 620 evidentiranih ogledov, naselje pa si je ogledalo skoraj 2000 obiskovalcev.

STA


Najbolj brano