V Kopru iščejo igralce in statiste za TV serijo

V petek ob 13. uri bo v koprskem Circolu avdicija za novo televizijsko serijo Vigilante. Ustvarjalci iščejo ljudi z igralsko žilico in znanjem angleščine.

V petek ob 13. uri bo v koprskem Cirkolu avdicija za novo televizijsko serijo Vigilante.
V petek ob 13. uri bo v koprskem Cirkolu avdicija za novo televizijsko serijo Vigilante.  

KOPER > Vigilante je zgodba o skupini enako mislečih ljudi, ki se odločijo, da bodo storili korak več in naredili kar policija ne more oziroma noče narediti. Pozivajo, da se pridružite Blue Skeletonu in njegovim zaveznikom na tej pustolovščini, da s skupnimi močmi uničijo zlobneža Guya Roarka in postanejo junaki.

Na avdicijo se prijavite tako, da pošljete podatke (ime, priimek, datum rojstva, kraj bivanja in dosedanje izkušnje) najkasneje do 27. 2. 2015 na elektronski naslov: vigilante.avdicija@gmail.com.

Max je skupina mladih ljudi, ki ji je skupna ljubezen do filma in išče mlade ter starejše igralce z znanjem angleškega jezika. Potegovali se boste lahko za glavne in stranske vloge, potrebovali pa bodo tudi veliko statistov. Skupino Max sestavljajo Klemen Skočir (režija), Manuel Cernaz (scenarij), Mariah Stranščak (zvok) in Matija Šik (igralec).

Snemati bodo pričeli konec marca na različnih lokacijah v Kopru. Posneli bodo šest epizod, vsaka bo štela od 20 do 30 minut.

NR


Najbolj brano