Uredili dodatne izhode iz mesta

Danes je začela veljati dvodnevna popolna zapora dela Pristaniške ulice, od križišča s Piransko cesto do križišča z Belvederjem. V tem času je urejen izmenični enosmerni promet. Za stanovalce so omogočili tudi dva dodatna izhoda iz mesta, in sicer po Verdijevi ulici in Titovem trgu ter po intervencijskem izvozu po Petronijevi ulici, so sporočili iz koprske občine.

Za stanovalce so omogočili tudi dva dodatna izhoda iz mesta, in sicer po Verdijevi ulici in Titovem trgu ter po intervencijskem izvozu po Petronijevi  ulici Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Za stanovalce so omogočili tudi dva dodatna izhoda iz mesta, in sicer po Verdijevi ulici in Titovem trgu ter po intervencijskem izvozu po Petronijevi ulici Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Enosmerni promet v smeri proti Vergerijevem trgu je oba dneva, 30. junija, in 1. julija, urejen predvsem za potrebe stanovalcev, intervencije ter uporabnikov zdravstvenega doma, dodatno pa sta urejena tudi dva izvoza. Prvi mimo Vergerijevega trga do Petronijeve ulice in naprej na trg Brolo oziroma na Cankarjevo ulico, drugi pa po Verdijevi ulici čez Titov trg proti trgu Brolo.

Dostop do javnih parkirišč kot tudi dostop drugim uporabnikom v ta del mesta danes in jutri ni mogoč, so še sporočili iz koprske občine.

NR


Najbolj brano