Umrl je koprski podžupan Danijel Cep

Danijel Cep, eden od treh koprskih podžupanov, je danes izgubil borbo z dolgotrajno boleznijo.

Danijel Cep
Danijel Cep 

KOPER > Danijel Cep, ki je nedavno dopolnil 49 let, je odraščal v Hrvatinih, zadnjih šest let pa je z družino živel v Ferrarski ulici v Kopru. Obiskoval je osnovno šolo Janka Premrla Vojka v Kopru, nato pa je šolanje nadaljeval na Srednji ekonomski šoli Koper. Po srednješolskem izobraževanju je odslužil vojaški rok, kmalu zatem pa se je kot pripravnik zaposlil na Banki Koper. Delal je tudi na Cimosu, kjer je opravljal naloge vodje odpreme vozil, pozneje pa je svojo poklicno pot nadaljeval na področju oglaševanja. Od leta 1997 je bil zaposlen v podjetju Amicus.

Jutri, 21. avgusta, bo od 9. ure dalje v Pretorski palači odprta žalna knjiga. Žalna seja bo v ponedeljek, 24. avgusta, ob 9. uri v Pretorski palači. Pogreb bo istega dne v ožjem družinskem krogu.

Aktiven je bil tudi na športnem področju. Tekmoval je v reliju in v gokartu ter se uspešno udeleževal državnih prvenstev v teh športih.

Politično pot je začel leta 2002, ko je pomagal ustanoviti listo Koper je naš. V mandatu 2006-2011 je postal občinski svetnik stranke Koper je naš in leta 2011 še poklicni podžupan.

Spletno uredništvo


Najbolj brano