Tomšičevo ulico bodo temeljito uredili

V ponedeljek, 11. avgusta bo Občina Izola pričela s sanacijo komunalne infrastrukture na Tomšičevi ulici v Livadah. Uredili bodo meteorno kanalizacijo, vodovod, poleg tega pa bo Elektro Primorska uredila še dotrajano električno napeljavo. Ulica bo po koncu del tudi v celoti asfaltirana, so sporočili iz izolske občine.

V ponedeljek, 11. avgusta bo Občina Izola pričela s sanacijo komunalne infrastrukture na Tomšičevi ulici v Livadah Foto: Arhiv: Občina Izola
V ponedeljek, 11. avgusta bo Občina Izola pričela s sanacijo komunalne infrastrukture na Tomšičevi ulici v Livadah Foto: Arhiv: Občina Izola

IZOLA > Občina bo financirala obnovo meteorne kanalizacije in vodovoda, preplastili bodo tudi cestišče. Dela bosta opravili podjetji Komunala Izola in Rižanski vodovod, zanje pa bo občina odštela približno 53.300 evrov (brez DDV). Obenem bo Elektro Primorska financirala in izvedla obnovo dotrajane nizkonapetostne električne napeljave.

V času del bodo na ulici postavljene delne premične zapore, začasna parkirna mesta pa bodo zagotovljena na Veluščkovi ulici. Dela bodo trajala predvidoma do konca septembra, so še sporočili iz izolske občine.

NR


Najbolj brano