Spomladanska izmenjava oblek

Klub študentov občine Koper (KŠOK) to pomlad nadaljuje s projektom izmenjave oblek. Izmenjave bodo 7. marca, 4. aprila in 9. maja, med 10. in 18. uro, v KŠOK-ovih prostorih na Bonifiki, Cesta Zore Perello-Godina 3 (pri amfiteatru).

 Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

KOPER > Namen projekta je, da si obiskovalci izmenjajo obleke, ki so še nosljive, vendar jih iz različnih razlogov posamezniki ne uporabljajo več. S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam, ki bi v nasprotnem primeru ostale pozabljene v omarah.

Projekt bo potekal po principu “odneseš, kolikor prineseš” - za vsak kos oblačila, ki ga bodo obiskovalci prinesli, bodo prejeli kupon. Ta kupon bodo nato lahko zamenjali za kos oblačila, izbranega med tistimi, ki jih bodo prinesli drugi obiskovalci. Prejeti kuponi so prenosljivi, torej veljajo za vse tri sobote. Po istem kopitu bo potekala izmenjava modnih dodatkov (pasovi, torbice, nakit, kape, rokavice in podobno). Možna bo tudi izmenjava otroških oblačil in igrač. Obleke, ki bodo ostale ob zaključku projekta, bodo podarili v dobrodelne namene.

NR


Najbolj brano