Soki na zadnjem bowlingu v spopad s predsednikom Pahorjem

Marko Soršak to nedeljo v Kopru zaključuje svoj 20za20 bowling pohod, s katerim bo očitno uspel zbrati dovolj donacij za glasbeno opremo več kot desetih slovenskih osnovnih šol; samo po prvih dveh dogodkih v Planetih Tuš Maribor in Celje je glasbeno opremil že osem šol.

Marko Soršak to nedeljo v Kopru zaključuje svoj 20za20 
bowling pohod, s katerim bo očitno uspel zbrati dovolj 
donacij za glasbeno opremo več kot desetih slovenskih 
osnovnih šol. Foto: Rosana Rijavec/Sta
Marko Soršak to nedeljo v Kopru zaključuje svoj 20za20 bowling pohod, s katerim bo očitno uspel zbrati dovolj donacij za glasbeno opremo več kot desetih slovenskih osnovnih šol. Foto: Rosana Rijavec/Sta

KOPER > Koprski dogodek pa bo to nedeljo prav poseben tudi iz razloga, ker je Sokijev izziv sprejel tudi predsednik države Borut Pahor, ki se bo z dobrodelnim bobnarjem spoprijel kar na bowling stezi. Poleg predsednika države pa se v koprskem Planetu Tuš pridružujejo tudi Jan Plestenjak, Zmelkoow, Mambo Kings, Elvis Jackson, Tomi Meglič, Jana Morelj, Avtomobili, Hamo & Tribute 2 Love, Sell Out, Severa Gjurin, Orleki in številni drugi.

20za20 Bowling se bo v nedeljo začel ob 16. uri. Nastopili bosta tudi dve zasedbi že obdarjenih šol; Rock Heroes iz Žalca in Osnovna šola Livade Izola, poskrbljeno pa bo tudi za animacijo najmlajših obiskovalcev.

Spletno uredništvo


Najbolj brano