Silvestrovanja od Ankarana do Pirana

Drevi pripravljajo praznovanja v vseh istrskih mestih, pestro bo tudi jutri in v nedeljo.

Obiskovalci koprske Taverne bodo skočili v novo leto v družbi 
Primorskih fantov Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Obiskovalci koprske Taverne bodo skočili v novo leto v družbi Primorskih fantov Foto: Tomaž Primožič/Fpa

Ankaran

V Ankaranu bo drevi živahno na drsališču, domačini bodo predstavili praznične dobrote, ob 21. uri se bo začel koncert skupine Marineros. Jutri bo ob 15. uri nastopil DJ Lovro, večerna zabava pa bo ob 22. uri prinesla disko na ledu. V soboto pa bodo v Valdoltri pripravili tradicionalni skok v morje, v nedeljo pa se bo središče dogajanja spet preselilo na led, kjer napovedujejo predstavo umetnostnih drsalcev.

Koper

V Kopru bo tudi danes, jutri in v soboto do 22. ure odprta praznična tržnica na Pristaniški ulici. Novo leto bodo obiskovalci v Taverni dočakali v družbi Primorskih fantov, ki bodo začeli igrati ob 23. uri. Jutri po 22. uri pa bodo za zabavo poskrbeli DJ & Live Sax “I love house music”, v soboto prav tako ob 22. uri pa Mambo kings.

Izola

Tudi v Izoli bo v parku Pietro Coppo še do 3. januarja božično-novoletni sejem s ponudbo izdelkov na stojnicah in v hiškah. Drevi pa bodo ob prehodu v novo leto igrali Turn band.

Piran

>V Piranu bodo v novo leto najprej vstopili otroci, ki se bodo na Tartinijevem trgu z dedkom Mrazom zabavali že danes ob 15.30. Za večerno in nočno zabavo pa bodo poskrbeli Teddy Bears, Best Company in DJ Secret Disco.

Jutri pa se bo pestro portoroško dogajanje začelo na osrednji plaži ob 14. uri z novoletnim skokom v morje, nadaljevalo pa z glasbenim programom ob 16. uri in ob 18. uri s tradicionalnim ognjemetom.

HR


Najbolj brano