Rumena noč tudi letos z odličnim programom za vse okuse

Konec tedna bo koprska promenada utripala v ritmu Rumene noči, ki bo, podobno kot lani, ponudila preplet kulinarike, glasbe, uličnega teatra, umetniških inštalacij in performansov.

V nedeljo bo glavni oder na Ukmarjevem trgu zavzela odlična 
hrvaška pop skupina Jinx. Foto: Mare Milin
V nedeljo bo glavni oder na Ukmarjevem trgu zavzela odlična hrvaška pop skupina Jinx. Foto: Mare Milin

KOPER > V petek, 28. julija bodo na glavnem odru Ukmarjevega trga nastopili legendi jugoslovanskega rocka - Crvena Jabuka in Psihomodo pop. Pri Kapitaniji bodo oder zasedli Jan Baruca duo ter Ugo in Buh. V Hlavatyjevem parku pa bo poskrbljeno za ljubitelje elektronskih ritmov, za glasbeni izbor bosta poskrbela Felis Catus in Žiga Murko.

V soboto bodo na glavnem odru ozračje segrevali Muff in Elvis Jackson. Pred Kapitanijo bosta nastopila Tulio Furlanič in skupina Balladero, v Hlavatyjevem parku pa Levanael in Futurski. Opolnoči bo koprski zaliv, kot že tradicionalno, razsvetlil ognjemet.

Pristaniška ulica, od križišča s Piransko cesto do Kopališkega nabrežja, bo za promet zaprta vse tri dni, v petek, 28., soboto, 29., in nedeljo, 30. julija, med 18. in 3. uro zjutraj. Zapora bo veljala tudi na Semedelski cesti, in sicer v soboto, 29. julija, med 22.30 in 00.30 uro, zaradi izstrelišča ognjemeta. Prav tako bo za promet zaprt Ukmarjev trg, kjer parkiranje ne bo mogoče od srede, 27. julija, od 6. ure zjutraj, pa vse tja do ponedeljka, 31. julija, do 12. ure. Delna zapora bo veljala tudi na delu parkirišča ob tržnici, med Pristaniško ulico in Piransko cesto (ob parkirišču za taksiste), kjer parkiranje ne bo mogoče od torka, 25. julija, do srede, 2. avgusta.

Zadnji festivalski dan bo glavni oder zavzela odlična hrvaška pop skupina Jinx s predskupino mladih slovenskih vzhajajočih zvezd BQL. Pri Kapitaniji sledita nastopa zasedb Poseben gušt ter Matija & Mara. V Hlavatyjevem parku pa vas bodo pričakale Tetkine radosti.

Spletno uredništvo


Najbolj brano