Razvajali obiskovalce Kopra

Zavod Koper otok, ki združuje trgovce, gostince in ostale ponudnike iz starega mestnega jedra Kopra se je že drugo leto zapored pridružil akciji Razvajaj se v mestu, ki je sočasno potekala še v sedmih slovenskih občinah.

Kdor se je ujel v objektiv Ljuba Radovca pred Foto Belvedere, je dobil v dar spominsko fotografijo, ki so mu jo izročili v Butiku tiskovin. Foto: Alenka Penjak
Kdor se je ujel v objektiv Ljuba Radovca pred Foto Belvedere, je dobil v dar spominsko fotografijo, ki so mu jo izročili v Butiku tiskovin. Foto: Alenka Penjak

KOPER > Sodelujoči so želeli opozoriti, da ne smemo ob trgovskih centrih in osrednji mestni promenadi ob Pristaniški ulici pozabiti na središče mesta. Vanj so vabili v soboto in nedeljo, ko so bile številne trgovine odprte tudi dopoldan, ter ljudi razvajali s cvetjem, pico, pecivom, brezplačnim fotografiranjem.

Slaščičarna Dehar je spekla koprski piškot, Bender bar je ponujal brezplačno kavo, brezplačni rogljiček ob kavi pa Lord Byron Pub. Za dobro vzdušje je skrbel Radio Capris. Kot posebnost pa so v Zavodu Koper otok izdali skupni darilni bon, vreden pet evrov, ki so ga obiskovalci lahko izkoristili v številnih mestnih trgovinah ob nakupu nad 30 evrov.

AP


Najbolj brano