Radio Capris in partnerji so za Timoteja zbrali kar 11.600 evrov

Ekipa Radia Capris je s pozivom k dobrodelnosti več mesecav zbirala denar za Koprčanko Ano Jurčić in njenega sina Timoteja, ki ima najhujšo obliko cerebralne paralize. Znesek, ki so ga s pomočjo partnerjev uspeli zbrati je rekordno visok - kar 11.608 evrov.

Ana Jurčić se veseli dobrodelnih prispevkov, ki ji bodo 
pomagali do nakupa vozila, prilagojenega njenemu Timoteju.   Foto: Jaka Ivančič
Ana Jurčić se veseli dobrodelnih prispevkov, ki ji bodo pomagali do nakupa vozila, prilagojenega njenemu Timoteju.  Foto: Jaka Ivančič

KOPER > Timotejeva mama Ana Jurčić je tako vse bliže cilju - nakupu posebnega, Timoteju prilagojenega avtomobila, ki jima bo nekoliko olajšal življenje. Prispevke so Caprisovci zbirali na različne načine. Poslušalce so pozivali k pošiljanju sms sporočil društvu Vesele nogice in tako zbrali slabih 3200 evrov. 2200 evrov je bil izkupiček dobrodelni večerje v restavraciji Rizibizi, nekaj več kot tisoč evrov so zbrali na Klapskem koncertu v Areni Bonifika, nekaj manj kot tisočaka pa na stand-up večeru v izolskem Hangar baru. Projekt so sklenili v sodelovanju z barom Bellavita, kjer so s prodajo dobrodelnih kavic med 28. in 31. decembrom zbrali 350 evrov. Zajeten prispevek, 500 evrov, je primaknila družba Lidl. Rokometno društvo Koper 2013 je pričelo dobrodelno štafeto pošiljanja SMS sporočil, na eni izmed svojih tekem pa so rokometaši s prostovoljnimi prispevki za Timoteja zbrali slabih 600 evrov. Skupaj s partnerji je Radio Capris dosle torej zbral kar 11.608 evrov.

Nov avtomobil bo Ani Jurčić po znižani ceni 23.000 evrov prodal TrgoABC, za njegovo zavarovanje pa bo Zavarovalnica Tilia prispevala do 1500 evrov. Do končnega zneska bodo Jurčićevi pomagali številni drugi dobrodelneži, od gasilcev PGD Korte do lokalnih podjetnikov in Lions kluba Izola, ki to soboto, 9. januarja, v ta namen pripravlja dobrodelni koncert v izolskem kulturnem domu.

Spletno uredništvo


Najbolj brano