Polovica parkirišča za koprsko tržnico bo začasno zaprta

Na polovici makadamskega parkirišča za koprsko tržnico od nedelje ne bo moč parkirati. Tja bodo namreč nasuli dodaten gramoz, s čimer bodo parkirne površine dvignili za nekaj deset centimetrov in jih bolje zavarovali pred poplavami.

V Kopru bodo v nedeljo zaprli polovico makadamskega 
parkirišča za tržnico. Nasuli bodo dodaten gramoz,  s čimer 
bodo parkirne površine dvignili za nekaj deset centimetrov in 
jih bolje  zavarovali pred poplavami.
V Kopru bodo v nedeljo zaprli polovico makadamskega parkirišča za tržnico. Nasuli bodo dodaten gramoz, s čimer bodo parkirne površine dvignili za nekaj deset centimetrov in jih bolje zavarovali pred poplavami.  

KOPER > Delavci Komunale Koper so že v ponedeljek začeli pripravljalna dela za protipoplavni nasip ob drugi strani kanala za odvodnjavanje meteornih voda.

Komunala in Mestna občina Koper sta spremljali posledice obilnega deževja in plimovanja morja ter ugotovili, da je z drugimi posegi moč zagotoviti še večjo protipoplavno varnost, ne da bi zmanjšali skupno število parkirnih mest.

Tako bodo delavci že to nedeljo na celotni desni polovici parkirišča (od vhoda do kanala za odvodnjavanje) začeli nasuvati gramoz, s čimer bodo parkirne površine dvignili za nekaj deset centimetrov in jih bolje zavarovali pred poplavami. Dela bodo sklenili predvidoma do konca prihodnjega tedna.

Če imetniki posebnega parkirnega abonmaja v času del ne bodo našli prostega parkirnega mesta, bodo lahko z istim abonmajem uporabili parkirišča ob stadionu Bonifika, so sporočili iz občinske uprave.

Spletno uredništvo


Najbolj brano