Pet let po obnovi stadiona že “lišpajo” vhod

Črke, ki so tvorile ime koprskega stadiona nad njegovim glavnim vhodom, so po petih letih od obnove, kot kaže, že odslužile svoje.

Delavci so danes odstranili “stari” napis Bonifika nad glavnim 
vhodom v stadion, ki ga bodo zamenjali z bolj bleščečim. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Delavci so danes odstranili “stari” napis Bonifika nad glavnim vhodom v stadion, ki ga bodo zamenjali z bolj bleščečim. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > V četrtek bo minilo natanko pet let od slavnostnega odprtja prenovljenega koprskega stadiona. Med številnimi novostmi, ki jih je prinesla 8,7 milijona evrov vredna obnova, je bil tudi velik napis Bonifika nad glavnim vhodom na stadion.

V Mestni občini Koper oziroma v njenem zavodu za šport so presodili, da je po petih letih napočil čas za zamenjavo napisa. Ta po njihovi oceni očitno ni bil dovolj privlačen. Črke so danes dali odstraniti, nad vhod pa naj bi namestili nov, bolj bleščeč napis. “Ob gradnji nogometnega stadiona smo postavili napis, ki ni bil osvetljen, kar so nam očitali tudi nekateri občani in obiskovalci, zato smo se odločili, da to popravimo in da postavimo novega, ki bo osvetljen, torej bolj viden in privlačen, kar bo vplivalo tudi na sam videz pročelja koprskega stadiona Bonifika,” so nam pojasnili v koprski občinski upravi. Zamenjava napisa bo stala privližno 6000 evrov.

ID


Najbolj brano