Olimpijci se predstavljajo v Kopru

Do odprtja olimpijskih iger v Rio de Janeiru (od 5. do 21. avgusta) je še natančno 14 dni. Olimpijski komite Slovenije zato prav danes prireja javno predstavitev slovenske reprezentance, ki bo ob 21. uri na Titovem trgu v Kopru. Prireditev si bo moč ogledati tudi v neposrednem prenosu na malih ekranih.

Olimpijski komite Slovenije danes prireja javno predstavitev 
slovenske reprezentance, ki bo ob 21. uri na Titovem trgu v 
Kopru. Prireditev si bo moč ogledati tudi v neposrednem 
prenosu na malih ekranih. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Olimpijski komite Slovenije danes prireja javno predstavitev slovenske reprezentance, ki bo ob 21. uri na Titovem trgu v Kopru. Prireditev si bo moč ogledati tudi v neposrednem prenosu na malih ekranih. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

LJUBLJANA > A prireditev OKS, prva javna, saj doslej te niso bile odprte za javnost, bo precej širša od same predstavitve. Koper bodo popoldan preplavili člani slovenskih reprezentanc v olimpijskih trenirkah.

Iz Ljubljane se bodo v slovensko Istro podali z vlakom, v Kopru v dvorani Bonifika ob 16. uri sledi fotografiranje, različni olimpijski seminarji. Prvi večji dogodek, odprt za javnost, bo prijateljska rokometna reprezentanca med moškima vrstama Slovenije in Hrvaške, kjer bodo olimpijci z navijanjem podprli edino slovensko ekipo v kolektivnih športih na igrah, obenem pa se bodo predstavili navijačem na tribunah.

Ob olimpijcih bodo svoje adute za september v Kopru razkrili tudi v slovenskem paraolimpijskem taboru.

STA


Najbolj brano