Odprta kuhna se vrača v Koper

V torek, 29. septembra bosta koprski Carpacciov trg in Taverna ponovno prizorišče zelo priljubljene kulinarične prireditve Odprte kuhne. Brbončiče boste lahko razvajali med 11. in 23. uro.

V torek, 29. septembra bosta koprski Carpacciov trg in 
Taverna ponovno prizorišče zelo priljubljene kulinarične prireditve Odprte kuhne.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa
V torek, 29. septembra bosta koprski Carpacciov trg in Taverna ponovno prizorišče zelo priljubljene kulinarične prireditve Odprte kuhne.  Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Ljubljanski gastronomski projekt Odprta kuhna že tri leta vsak petek na Pogačarjev trg v Ljubljani privabi številne kulinarične navdušence. Po uspešnem gostovanju Odprte kuhne v Celju so se organizatorji odločili še za širitev v Koper, kjer so naleteli na bučen odziv. Na njihovem prvem gostovanju, 1. septembra, so si skorajda vsi ponudniki kulinaričnih dobrot meli roke. Nekateri, na primer, Thai Inn Pub iz Ljubljane so popoldne morali za nekaj ur prekiniti kuharijo, saj bi jim do zgodnjega večera po njihovih izračunih zmanjkalo hrane. Prav zvečer pa se je nabrala največja množica ljudi, do nekaterih ponudnikov se je le stežka uspelo prebiti, zaradi silne gneče pa je bilo kar nekaj slabe volje. A to je zaradi silne priljubljenosti dogodka (tudi v Ljubljani) sestavni del Odprte kuhne.

Spletno uredništvo


Najbolj brano