Odprta kuhna aprila v Kopru in Novi Gorici

Carpacciov trg in Taverna v Kopru bosta v soboto, 15. aprila, med 11. in 21. uro, ovita v čudovite vonje in ponujala okuse z vseh kotičkov sveta. Prvič letos bosta namreč gostila karavano Odprte kuhne. Sobotni kulinarični zmenki si bodo sledili enkrat mesečno z izjemo julija in avgusta. Konec aprila pa bodo Odprto kuhno dočakali tudi v Novi Gorici.

Utrinek z lanske Odprte kuhne v Kopru Foto: Eva Branc
Utrinek z lanske Odprte kuhne v Kopru Foto: Eva Branc

SLOVENIJA > Gurmanske dogodivščine Odprte kuhne bodo v Novi Gorici družile ljubitelje vsega okusnega v sredo, 26. aprila. Na Bevkovem trgu bo dišalo med 10. in 21. uro.

Peta sezona Odprte kuhne se je začela 24. marca v Ljubljani. Gurmansko-družabno srečanje bo na Pogačarjevem trgu vsak sončni petek med 10. in 21. uro, poleti pa še dlje. Na dan šaljivcev, 1. aprila, pa so odprli sezono v Celju. Na tamkajšnji Mestni tržnici bo moč brbončice razvajati enkrat mesečno z izjemo julija in avgusta, med 10. in 20. uro.

Kot običajno, bo tudi letos Odprta kuhna poskrbela za raznoliko, izvirno, svežo in kakovostno ponudbo jedi z vseh koncev Slovenije in iz svetovnih kuhinj, ki jih bo dopolnjevala bogata ponudba vin, koktajlov, piva in drugih pijač. Organizatorji obljubljajo, da se bo znanim obrazom na stojnicah pridružil še kakšen nov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano