Občina Izola oddaja nekdanjo Riibo

Občina Izola je objavila javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v mestnem jedru. Gre za poslovni prostor, v katerem je nazadnje deloval co-working center Riiba, pred tem pa KT1.

V prostorih, ki jih občina Izola sedaj oddaja, je nazadnje 
delovala Riiba.
V prostorih, ki jih občina Izola sedaj oddaja, je nazadnje delovala Riiba. 

IZOLA > Prostor na trgu Etbina Kristana zaseda 140 kvadratnih metrov in ima namembnost prehrambenega gostinskega obrata. Izklicna cena mesečne najemnine je 1.325 evrov. Poslovni prostor bo občina oddala v najem za določen čas, in sicer za obdobje enega leta od sklenitve pogodbe, z možnostjo podaljšanja do 5 let.

Predlagatelji morajo prijavo oddati bodisi po pošti kot priporočeno pošiljko najpozneje do ponedeljka, 25. julija 2016, na naslov Občina Izola, Sončno nabrežje 8, Izola ali pa jo osebno dostaviti v času uradnih ur v sprejemno pisarno Občine Izola, Sončno nabrežje 8, Izola. Javno odpiranje ponudb bo predvidoma v sredo, 27. julija. Nepravočasnih in nepopolnih ponudb komisija ne bo upoštevala. Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani občine Izola www.izola.si v rubriki Razpisi in objave.

Spletno uredništvo


Najbolj brano