Nokturno naprodaj od 1. oktobra

S prvim oktobrom bo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) uradno začela s prodajo stanovanj v objektih A, B in C v naselju Nokturno na Markovcu.

S prvim oktobrom bo Družba za upravljanje terjatev bank 
(DUTB) uradno začela s prodajo stanovanj v objektih A, B in 
C v naselju Nokturno na Markovcu. Foto: Nataša Hlaj
S prvim oktobrom bo Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) uradno začela s prodajo stanovanj v objektih A, B in C v naselju Nokturno na Markovcu. Foto: Nataša Hlaj

LJUBLJANA, KOPER > Prodaja prvih 97 stanovanj bo v začetni fazi potekala po prodajnem pristopu Dnevi odprtih vrat - 45 dni in z zbiranjem zavezujočih ponudb. Prodajne cene, oblikovane na osnovi tržnih razmer in primerljive s cenami podobnih stanovanj v regiji, bodo objavljene tik pred začetkom prodaje na www.nokturno.eu. Glede na dosedanji obisk spletne strani, ki je po novem na voljo tudi v štirih tujih jezikovnih različicah, je pričakovati, da bo zanimanje za nakup stanovanj višjega srednjega razreda veliko, so sporočili iz DUTB.

Objekt je bil pred prodajo osvežen, prenovljena je bila fasada in skupni prostori. Med 97 stanovanji, ki so na voljo za prodajo, je osem enosobnih, 54 dvosobnih (13 z možnostjo preureditve v trosobna, 26 pa s kabinetom), 35 pa trosobnih (12 s kabinetom).

Prodaja stanovanj po pristopu Dnevi odprtih vrat - 45 dni z zbiranjem zavezujočih ponudb bo potekala med 1. oktobrom in 15. novembrom 2016. Stanovanja si bo v tem terminu možno ogledati vsak dan, tudi ob nedeljah, med 9. in 18. uro, parkiranje v garažah je v terminih ogleda zagotovljeno. Kupci bodo lahko oddali zavezujoče ponudbe najmanj v višini izhodiščnih prodajnih cen na posebnem obrazcu. Odpiranje ponudb bo komisijsko ob prisotnosti notarja. V primeru, da bosta dva kupca ponudila popolnoma enako ceno, bo izbrana tista ponudba, ki bo oddana prva. DUTB bo v skladu z zakonodajo jamčila za skrite napake. Postopek prodaje bo vodila agencija ABC nepremičnine, d.o.o., ki je bila izbrana z javnim naročilom, so še sporočili iz DUTB.

Spletno uredništvo


Najbolj brano