Nič bučne glasbe, le dobro vino, olje in ribe

Na 13. izolskem Prazniku oljk, vina in rib letos ni bilo ne velikih odrov ne bučne glasbe. Mesto je že včeraj zapolnilo lepo število obiskovalcev, ki so vzdolž Ljubljanske ulice ter na Manziolijevem trgu lahko okušali sadove dela lokalnih oljkarjev in vinarjev ter uživali v morskih jedeh.

Laskavi naslov si je prislužil Slavec s Kocine z refoškom 2013. 
Vinarjevo slavje pa je bilo dvojno, saj je komisijo prepričal tudi 
s svojim ciprom 2014, ki je postalo drugo spremljevalno vino. 
Prvo spremljevalno vino, malvazijo 2014, pa sta pridelala 
Robi in Orjano Korenika.  Foto: Igor Tavčar
Laskavi naslov si je prislužil Slavec s Kocine z refoškom 2013. Vinarjevo slavje pa je bilo dvojno, saj je komisijo prepričal tudi s svojim ciprom 2014, ki je postalo drugo spremljevalno vino. Prvo spremljevalno vino, malvazijo 2014, pa sta pridelala Robi in Orjano Korenika.  Foto: Igor Tavčar

IZOLA > Župan Igor Kolenc je v družbi predsednice ocenjevalne komisije Majde Brdnik včeraj obelodanil, kateri od devetih vinarjev, ki so se z 18 vzorci belih in rdečih vin prijavili na natečaj Županovo vino 2015, je bil najbolj prepričljiv. Laskavi naslov si je prislužil Slavec s Kocine z refoškom 2013. Vinarjevo slavje pa je bilo dvojno, saj je komisijo prepričal tudi s svojim ciprom 2014, ki je postalo drugo spremljevalno vino. Prvo spremljevalno vino, malvazijo 2014, pa sta pridelala Robi in Orjano Korenika.

ID


Najbolj brano