Namesto voščilnic raje denar darovali za živali

V Javnem podjetju Komunala Izola so se odločili, da ne bodo kupili novoletnih voščilnic za poslovne partnerje. Denar so raje donirali Društvu za dobrobit živali Izola, ki ga bo v celoti porabilo za reševanje zavrženih živali.

Direktor Komunale Izola Denis Bele je ob koncu leta predsednici društva Nevenki Gregorič predal “simbolični ček” v 
vrednosti 500 evrov.
Direktor Komunale Izola Denis Bele je ob koncu leta predsednici društva Nevenki Gregorič predal “simbolični ček” v vrednosti 500 evrov. 

IZOLA > Direktor Komunale Izola Denis Bele je tako ob koncu leta predsednici društva Nevenki Gregorič predal simbolični ček v vrednosti 500 evrov. Po njenih besedah bodo denar v celoti namenili za sterilizacijo in kastracijo brezdomnih mačk in psov. S tem želijo zagotoviti nadzor nad njihovim številom in jih zaščititi pred prenosljivimi boleznimi, so sporočili iz izolske Komunale.

Društvo za dobrobit živali Izola je nevladna, nepridobitna in humanitarna organizacija, ki s svojim prostovoljnim delom in prostovoljnimi prispevki rešuje zavržene živali. Društvo deluje že 14. leto. V tem času so opravili več kot 2000 sterilizacij in kastracij mačk; mnoge uspejo tudi cepiti.

Spletno uredništvo


Najbolj brano