Najlepše darilo za Timotejev rojstni dan

Dobrodelna akcija, ki jo je ob koncu minulega leta izpeljal Radio Capris s pomočjo poslušalcev ter številnih organizacij in podjetij, je obrodila sadove. Koprčanka Ana Jurčič in njen sinček Timotej sta danes prejela ključe prilagojenega vozila, ki jima bo pomagala do lepšega vsakdana.

Ključe novega vozila je Ana Jurčič dobila v roke danes, ko 
njen sin Timotej praznuje 10. rojstni dan. Foto: Radio Capris
Ključe novega vozila je Ana Jurčič dobila v roke danes, ko njen sin Timotej praznuje 10. rojstni dan. Foto: Radio Capris

KOPER > V dobrodelni akciji so za Ano Jurčič in njenega sina Timoteja, ki se poleg hude oblike cerebralne paralize spopada še s številnimi drugimi zdravstvenimi težavami, uspeli zbrati 11.608 evrov. Denar je šel za nakup prilagojenega vozila, ki sta ga v prostorih trgovine Trgo ABC prevzela prav danes, na Timotejev deseti rojstni dan.

Direktor podjetja Trgo ABC Matjaž Avsec je ob tem povedal, da so v podjetju ponosni, da lahko pomagajo ljudem in vedno z veseljem prispevajo po svojih zmožnostih. Dogodka se je udeležila tudi predsednica društva Vesele nogice Spomenka Valušnik, ki je povedala, da predaja tega avtomobila za omenjeno društvo predstavlja že četrto uspešno zaključeno akcijo nakupa vozila.

Najlepši občutki pa so zagotovo prevevali Ano Jurčič, ki ob predaji ključev skorajda ni imela besed. Dejala je, da ne more verjeti, da drži v rokah ključe novega prilagojenega vozila in da so se ji s tem uresničile sanje. Iskreno zahvalo je namenila prav vsem, tudi tistim, ki so jima pošiljali zgolj pozitivne misli. Z nasmehom na obrazu in z zavedanjem, da sta premagala veliko oviro, se veselita konca turistične sezone, ko se bosta lahko z novim vozilom odpravila do piranske punte, kjer tako rada v miru poslušata burjo in šumenje morja.

Spletno redništvo


Najbolj brano