Na letošnjem Eurofestu odigrali 500 tekem (foto)

S slavnostno podelitvijo medalj in priznanj najboljšim se je v četrtek tudi uradno zaključila ena največjih športnih prireditev v slovenski Istri, ki je po mnenju organizatorja presegla vsa pričakovanja. V šestih dneh, od 2. do 7. julija, se je skupno predstavilo kar 2200 rokometašev, odigrali so 500 tekem v različnih starostnih kategorijah.

 Foto: Vir:Eurofest
Foto: Vir:Eurofest

KOPER > Najboljše rokometašice (osvojena prva mesta) v različnih kategorijah so bile iz klubov: RS VUČIĆI (CRO), TATABANYAI SK (HUN), RK NOVI BEOGRAD (SRB), WEN- DE (TAIWAN), MACCABI TEL AVIV (IZRAEL), SOKOL PISEK (CZ).

Najboljši rokometaši (osvojena prva mesta) v različnih kategorijah so bili iz klubov: HERLEV/ HJORTEN (DEN), HERLEV/ HJORTEN (DEN), DA- JIA (TAIWAN), HK SLOVAN DUSLO ŠALA (SVK), WAT FUNFHAUS (AUS), ŽURD KOPER (SLO), ALL STAR TEAM KRŠKO (SLO), HEART TEAM (SLO), ČETA (SLO). Na 24. Eurofestu so nagradili ekipo, ki se je najbolje izkazala v fair playu, ta naziv si je prislužila ekipa UODL TASSIN iz Francije.

24. Mednarodni rokometni festival je potekal v organizaciji Športne agencije Eurofest d.o.o. v sodelovanju z Mestno občino Koper in Rokometno Zvezo Slovenije v Kopru. Gostili som kar 150 rokometnih ekip iz 16 držav Evrope in Azije.

5. julija 2016 so izbirali tudi najlepšo in najlepšega med udeleženci. To sta Danec Magnus Plant iz Rokometnega kluba Herlev in Poljakinja Weronica Klich iz kluba SPR Sosnica Gliwica.

Zahvala glavnega organizatorja Toneta Bariča:

Spletno uredništvo


Najbolj brano