Na Jadranskih igrah se bodo pomerili tudi koprski policisti, gasilci, profesorji ...

Se še spominjate Iger brez meja? Njene “naslednice” Jadranske igre bodo to soboto, ob 19.30 zaživele na kopališču in bazenu v Žusterni.

Utrinek iz Jadranskih iger lani na Korčuli Foto: Jadranske Igre
Utrinek iz Jadranskih iger lani na Korčuli Foto: Jadranske Igre

KOPER > Žusterna bo namreč prizorišče drugega kvalifikacijskega turnirja tega zabavno-športnega dogodka. Prav v Kopru pa bo letos tudi slovenski veliki finale, po štirih kvalifikacijskih turnirjih in dveh polfinalih se bodo za končno zmago pomerili 30. avgusta na Ukmarjevem trgu. Veliki finale z najboljšimi iz Nemčije, Avstrije, Hrvaške, Italije, Madžarske, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Grčije, Bolgarije in seveda Slovenije, bo 19. septembra na Biogradu na moru, so sporočili iz koprske občine ki je tudi eden od organizatorjev.

Koprski turnir je zanimiv tudi glede prijavljenih ekipah, saj tekmovalci prihajajo iz Luke Koper, koprske policije, Gasilske brigade, Univerze na Primorskem in Javnega zavoda za šport in mladino Mestne občine Koper. Svoje moči bodo merile v naslednjih Jadranskih igrah: leteči vaterpolo, strelec, tekma sodov, mošarka in reševanje turistke. Vstopnine ni.

NR


Najbolj brano