Lama Dekani bo po novem Titus Dekani

Delniška družba Lama Dekani se bo na podlagi sklepa upravnega odbora družbe s petkom preoblikovala v družbo z omejeno odgovornostjo. Poleg pravnoorganizacijskega preoblikovanja se bo družba tudi preimenovala v Titus Dekani.

Delniška družba Lama Dekani se bo na podlagi sklepa 
upravnega odbora družbe s petkom preoblikovala v družbo z 
omejeno odgovornostjo. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Delniška družba Lama Dekani se bo na podlagi sklepa upravnega odbora družbe s petkom preoblikovala v družbo z omejeno odgovornostjo. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

DEKANI > Namen spremembe pravnoorganizacijske oblike iz delniške družbe v družbo z omejeno odgovornostjo je enostavnejše in stroškovno učinkovitejše upravljanje družbe, so sporočili iz skupine Titus Dekani.

Poleg tega se sedanja družba s polnim imenom Lama okovja-montažni sistemi-orodja-trgovina d.d. preimenuje v Titus Lama, proizvodnja in prodaja pohištvenega okovja d.o.o., s skrajšanim imenom Titus Dekani.

V statusu ali nazivih hčerinskih družb v Dekanih, Lama Avtomatizacija in TitusPlus, pa ni sprememb.

Skupina Titus Dekani je del angleške skupine Titus od decembra 2005 in je danes osrednji razvojno-tehnološki in proizvodni center skupine. V Dekanih je tudi sedež strateških funkcij trženja, razvoja in IT za celotno skupino ter sedež prodaje in distribucije za Evropo in Bližnji vzhod.

V tekočem poslovnem letu, ki se zaključuje prav danes, bo družba predvidoma dosegla 84 milijonov evrov prodaje, kar je osem odstotkov nad prodajo v predhodnem letu in podvojitev v primerjavi z letom 2010, napovedujejo v Dekanih.

STA


Najbolj brano