Krajevna skupnost Portorož z novo fasado

“Gre za edino portoroško vilo, ki se nahaja na plaži, zato si želimo, da bi ji povrnili zaslužen ugled,”pravi o prenovitvenih delih na sedežu Krajevne skupnosti Portorož njen predsednik Slavko Ivančič.

Vila, kjer domuje Krajevna skupnost Porotorož in Turistično 
združenje Portorož, bo imela po novem  osvežen izgled.   Foto: Nataša Čepar
Vila, kjer domuje Krajevna skupnost Porotorož in Turistično združenje Portorož, bo imela po novem osvežen izgled.  Foto: Nataša Čepar

PORTOROŽ > Pročelje vile, ki sicer nima znanega imena, bo po novem zasijalo v nekoliko svetlejšem odtenku kot do zdaj. “Razlike skorajda ne bo opaziti,” zagotavlja Ivančič. Za dela, ki vključujejo še popravila na strehi in rotundi - na vogalnem delu hiše -, so iz lastnih sredstev predvideli približno 27.000 evrov. Spomladi bodo izvedli še nekatera prenovitvena dela v notranjosti; med njimi bo tudi zamenjava vseh vrat, na novo pobeljenih stenah pa si želijo razstaviti fotografije “starega” Portoroža. V vili, kjer portoroška krajevna skupnost domuje že od poznih sedemdesetih let prejšnjega stoletja, se nahaja tudi portoroško turistično združenje in nekaj podjetij.


Najbolj brano